ΔΙΧΡΟΝΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ - ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΠΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΝΗΠΙΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΥΠΟΔΟΜΗ! - ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ - ΜΕΙΩΣΗ ΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ ΤΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ, ΩΣΤΕ ΑΝ ΕΞΙΣΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ! - ΕΝΙΑΙΟ 12ΧΡΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΩΡΕΑΝ ΒΑΣΙΚΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! - ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΟΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ! - ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ - ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ! - ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΩΝ! ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ "ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ", ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ, ΑΝΤΙΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ ΚΙ ΑΝΤΙΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΜΟΡΦΩΣΗ, ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!

dimiourgiko

Ο Σύλλογος μας

Στις νέες ιστοσελίδες μας μπορείτε να ενημερωθείτε για τη ζωή και δράση του Συλλόγου μας, να γνωρίσετε τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο της Παιδείας και τις θέσεις μας πάνω σ' αυτές, να κάνετε τη δική σας δημοσίευση, να μάθετε τις θέσεις των παρατάξεων, να αναζητήσετε πληροφορίες μέσα από τους συνδέσμους για οτιδήποτε χρειαστείτε και τέλος να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε πρόβλημά σας. 

περισσότερα

Ρόζα Ιμβριώτη (1898-1977)

roza"Η αποστολή του Δασκάλου είναι να φτιάξει ανθρώπους, μα για να φτιάξουμε ανθρώπους, πρέπει πρώτα εμείς να γίνουμε άνθρωποι. Δεν μπορούμε να μείνουμε έξω από τους αγώνες του λαού, να μην κάνουμε δήθεν πολιτική. Γιατί τότε κάνουμε πολιτική αντίθετη από τα συμφέροντα του λαού. Εμείς θα φτιάξουμε ανθρώπους συνειδητούς και ελεύθερους. Χρέος μας είναι να σταθούμε πλάι στο λαό μας και στην ανάγκη να τον οδηγήσουμε."

"Ο δάσκαλος δεν είναι μόνο γράμματα, είναι περισσότερο από όλα ο ίδιος παράδειγμα αγωνιστικό και αποφασιστικό με τη δράση του, με το βίο και την πολιτεία του για τους μαθητές του."

"Με τη δημιουργικότητα η αγωγή αποκτά νέα ποιότητα, γίνεται «ανθρωπομορφική» και βοηθά τον άνθρωπο ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ και ΑΦΕΝΤΗΣ της τύχης του και του κόσμου ."

περισσότερα

Επικαιρότητα

Φωτογραφικό υλικό

View the embedded image gallery online at:
https://www.sylimvrioti.gr/#sigProId964ea1ec78
2024.03.13.Παράδοση των φαρμάκων που συγκεντρώθηκαν από τον Σύλλογό μας ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ για να σταλούν στον Παλαιστινιακό Λαό. Μαζί του ως τη ΛΕΥΤΕΡΙΑ του!
View the embedded image gallery online at:
https://www.sylimvrioti.gr/#sigProIde981bdd93d
2024.03.13 Εκδίκαση στο Διοικητικό Εφετείο της προσφυγής της ΔΟΕ ενάντια στην άρση της μονιμοποίησης των νεοδιόριστων 2020 Α΄ Αθήνας.
View the embedded image gallery online at:
https://www.sylimvrioti.gr/#sigProId93e86b9ab3
2024.03.08 Απεργία Εκπαιδευτικών και Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο Πανελλαδικό για τους φοιτητές ενάντια στην ψήφιση του νομοσχεδίου για ίδρυση ιδιωτικών ΑΕΙ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠ.

Κεντρικές παραταξεις

  parembasi dakepe-logo era-logo